Cum să alegi accesoriile pentru mobila de bucătărie?

Bucătăria este inima casei, ea reprezintă mai mult de cît niște dulapuri și uși. Un rol foarte important în mobila de bucătărie îl joacă accesoriile. Accesoriile de bucătărie sunt reprezentate de: piciorușe, suporturi, feronerie, balamale, mânere etc.

Piața acestui domeniu este extrem de variată, astfel că poți alege accesorii și feronerii din import, fabricate în Germania, Austria, Italia, China, însă este nevoie să fiți atenți la cîteva detalii importante. Foarte mulți producători de mobilă oferă posibilitatea de alegere a feroneriei de la cea mai simplă la cea mai complexă în dependență de posibilitate și necesitate.

Dacă vrei să alegi feronerie pentru mobila atunci trebuie să ții cont de următoarele reguli:

- Primul criteriu de selectare ar trebui să fie prețul, după care denumirea firmei și a țării

- Este bine de știut că anume în domeniul feroneriei afirmația ˮcă prețul determină calitatea și inversˮ este adevărată, însă nu este un indiciu de selecție.

- Orice tip de feronerie, de mecanism are un oarecare termen de garanție, de aceea atunci cînd alegi verifică care este perioada de garanție.

- Materialul, accesoriilor la fel este un element care ar trebui examinat înainte de a procura, poți întîlni accesorii din plastic, oțel, lemn etc.

- Consultă un specialist, sau informeazăte bine din informațiile de pe internet, de la producătorul feroneriei respective.

- De-asemenea este foarte important să ții cont și de stilul de bucătărie, pentru o bucătărie modernă se potrivesc accesoriile, mânerele cu forme și linii simple din oțel, iar pentru o bucătărie clasică se potrivesc cel mai bine accesoriile cu forme mai compleze din lemn sau metal.

Tehnologia de vîrf și inovațiile a permis în domeniul accesoriilor de mobilier o evoluția pentru o organizare mai eficientă a spațiului și o funcționalitate mai bună. Astăzi mulți producători au scos pe piață sisteme de deschidere-închidere lentă și silențioasă îndeplinind cele mai pretențioase dorințe. Astfel puteți beneficia de o bucătărie funcțională și frumoasă atît la interior cît și la exterior.

Admin